Şeful PRM, invitat „la baionetă“ de către Morega

Consilierul judeţean Dumitru Dascălu şi colegul său de partid Cătălin Bucălăete au sărit ieri la gâtul deputatului Dan Morega, criticându-l pentru amendamentele pe care acesta le-a făcut la bugetul pe anul viitor, buget aflat în aprobare în prezent în Parlament.

Cei doi lideri ai PRM Gorj nu au rămas însă fără replica pe care se aşteptau probabil să o primească dinspre şeful filialei judeţene a UNPR, Morega atacându-i, la rândul său, pe oamenii lui Vadim şi prezentându-i ca fiind, de fapt, „lătrăii” preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu.

Dumitru Dascălu era ieri destul de nemulţumit de faptul că Morega a iniţiat zeci de amendamente la proiectul de buget pe 2012, convingerea lui fiind aceea că şi în trecut deputatul a avut astfel de demersuri şi locurile de muncă la nivel de judeţ tot nu au apărut. „Să spună dânsul ce a făcut pentru judeţ, că doar face interpelări, formulează amendamente şi atât…S-au cam săturat gorjenii noştri de fel de fel de baliverne pe care le povestesc unii sau alţii pe posturile de radio”, a declarat Dascălu.

Vorbele şefului PRM Gorj au ajuns însă şi la urechile „adrisantului”, Morega spunând că, în privinţa realizărilor pe care el şi Dascălu le au pentru gorjeni, poate oricând să aibă o dezbatere publică pe această temă. „Dacă vrea o confruntare directă cu mine îl aştept oricând la baionetă oriunde doreşte. Îl las pe el să aleagă locul şi armele. Când eu construiam locuri de muncă prin comunele judeţului, aşa cum se putea în vremurile acelea, el impunea dictatura comunistă în armată prin propagandă şi turnătorii. Asta ne deosebeşte pe noi şi de aceea gorjenii mă apreciază pe mine. Locurile de muncă sunt apanajul lui Călinoiu şi al lătrăilor care îl susţin, inclusiv al celor de la PRM. Eu, de altfel, sunt convins că Dascălu schelălăie acum ca să mai afle lumea de el că pe el cred că nici vecinii nu-l cunosc decât dacă îl loveşte vreunul dintre ei cu uşa în cap”, a menţionat Morega.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: