Sejururi la mare prin Programul “Litoralul pentru toţi”

S-a dat startul Programului Litoralul Pentru Toţi -“O săptămâna la mare”, ediţia de toamnă. Hotelierii şi-au prezentat deja ofertele, care mai de care mai atrăgătoare. Astfel că pentru un sejur de şapte zile preţurile variază de la 159 de lei, la un hotel de o singură stea, până la 399 de lei la un hotel de patru stele.

Reprezentanţii hotelurilor au trimis deja ofertele către agenţiile intermediare. Preţul unui sejur de şapte zile la un hotel din Mamaia, fără mic dejun, este de 189 de lei şi cu mic dejun, 249 de lei.  Programul Litoralul pentru toţi „O săptămână la mare” se derulează în perioada 28 august- 15 octombrie. ”Tarifele sunt destul de bune, nu ne îngrijorează, se vând destul de bine aceste promoţii. Cu un sejur se poate sta o săptămâna la malul Mării Negre cu un cost de 189 de lei. Unele hoteluri de două stele au televizor, altele au televizor şi frigider. Avem primele serii care intră în 28 august. Hotelierii cei mai optimişti speră chiar să poată prelungi perioada până la sfârşitul lunii octombrie” a precizat Laura Dragu, agent de turism.

Până în prezent au fost vândute peste 40% din biletele puse la dispoziţie de către agenţiile intermediare. Un număr de 60 de familii şi-au procurat deja biletele. Reprezentanţii agenţiilor de turism susţin că vânzările din acest an sunt mai mari faţă de anii anteriori, datorită tarifelor rezonabile. Până în prezent aproximativ cincisprezece hoteluri s-au înscris în program din Mamaia, Neptun-Olimp, Venus şi Jupiter. Mare parte dintre acestea fiind de două stele. În prezent, mai sunt aşteptate şi altele să se înscrie. 

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: