Selecţia pentru munca în Spania, la Vîlcea

Angajatorii spanioli organizează selecţia pentru cele 800 de locuri de muncă în agricultură în luna decembrie a acestui an. Reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj anunţă că selecţia va avea loc în judeţul Vâlcea şi pentru prima dată sunt acceptate cupluri, soţ şi soţie.

Angajatorul spaniol oferă 800 de locuri de muncă la cules de căpșuni. Selecția, anunță reprezentanții AJOFM Gorj, va avea loc în luna decembrie în județul Vâlcea. Începând cu acest an sunt acceptate și cuplurile. ”Cele mai multe locuri de muncă sunt în Spania. În Spania avem 800 de locuri de muncă în agricultură. Selecția va fi anul acesta în luna decembrie. Se va organiza pe regiunea Sud-Vest Oltenia, cel mai probabil la Vâlcea. În premieră pentru acest an se acceptă și bărbați adică se acceptă cupluri, pot să meargă perechi, soț și soție. În anii trecuți au luat numai femei deci este bine să știe familiile care doresc să plece împreună, de anul acesta pot”, a mai spus Ana Maria Niculescu, director adjunct al AJOFM Gorj.
Durata contractului este de aproape trei luni începând cu luna februarie a anului 2017 iar gorjenii ar urma să primească aproape 40 de euro pentru ziua de muncă.

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: