Semințele de susan regenerează tendoanele

Durerea de genunchi sau gleznă datorată în special tendoanelor poate apărea brusc la orice vârstă. Sunt o mulţime de factori care duc la dureri de tendoane, cum ar fi o vătămare, excesul de greutate, exercițiul excesiv, dar şi trecerea simplă a timpului, printre altele.

Problema cu adevărat importantă în cazul acestei boli este că, dacă nu este tratată imediat, durerea și disconfortul vor deveni din ce în ce mai intense. Dacă durerea nu este cauzată de un accident, semințele de susan, pot duce la vindecarea tendoanelor. Acestea au au o valoare nutrițională excelentă, evidențiind în principal în compoziția lor, conținutul ridicat de calciu.

Sămânța de susan este una dintre cele mai bune surse naturale de calciu. Numai o mână de semințe de susan (100 grame), curățată și uscată, conține o valoare nutritivă de 1200 mg de calciu și 500 mg de magneziu. Consumul regulat al acestor semințe fabuloase ajută la reducerea riscului de osteoporoză, în special la femei.

Tratamentul natural pentru durerea genunchiului și regenerarea tendoanelor se poate prepara din: 4 linguri semințe de susan; 2 linguri de gelatină neflavată; 8 linguri de semințe de in; 200 de grame de miere; 40 de grame de semințe de dovleac; 3 linguri stafide

Mod de preparare: Spălați toate semințele foarte bine. Adăugați toate ingredientele în blender și amestecați. Puneți preparatul într-un castron  și păstrați-l în frigider. Luati o lingură de tratament natural puternic pentru durerile genunchiului înainte de micul dejun și altul înainte de prânz.

După prima zi de folosire veţi observa cum dispare durerea genunchilor, dar şi veţi simţi cum cartilajul şi tendoanele devin mai puternice.

Vizualizări: 1,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: