Senatorul Greblă scoate gorjenii la plantat de arbori

Judeţul Gorj va participa la campania demarată de Realitatea TV “România prinde rădăcini”, la iniţiativa senatorului Toni Greblă. Astfel, cu sprijinul Direcţiei Silvice Gorj, în comuna Crasna vor fi plantaţi circa 20.000 de puieţi de molid, frasin şi paltin. Suprafaţa pe care vor fi plantaţi copacii va fi de 5 hectare. „Deja şi-au manifestat interesul de a participa la acţiune Consiliul Judeţean Gorj, Universitatea Constantin Brâncuşi, Colegiul Ecaterina Teodoroiu, TSD Gorj”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Toni Greblă.

De asemenea au fost invitaţi Victor Ponta, Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu, Dian Popescu, Ilie Petrescu. La acţiune vor participa şi primarii din zonele adiacente comunei Crasna.

Senatorul Toni Greblă a adresat o invitaţie tuturor iubitorilor de natură care doresc să participe la evenimentul care va avea loc pe data de 16 aprilie 2011. Înscrierile se pot face la cabinetul senatorial până pe data de 14 aprilie 2011. Până în acest moment prin Programul “România prinde rădăcini” au fost plantaţi peste 400.000 arbori, pe o suprafaţă de aproximativ 80 hectare, în 11 judeţe.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: