Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Servicii externalizate fără licitație la spitalul din Bumbești-Jiu

Hrana bolnavilor internați la Spitalul din Bumbești-Jiu este asigurată de o firmă privată. Și lenjeria este spălată tot de o societate comercială. Cele două servicii au fost externalizate fără licitație pentru o perioadă determinată de două luni. Autoritatea locală a luat această decizie şi a grăbit lucrurile pentru a nu încărca organigrama spitalului.

Spitalul din Bumbești-Jiu a externalizat serviciul de hrană și curățenie fără să organizeze o licitație. Contractele au fost încredințate direct unor societăți comerciale din Târgu-Jiu pentru o perioadă de două luni de zile. După această dată va fi organizată o licitație. În acest moment societatea SC Burafexim SRL oferă masa bolnavilor internați la Bumbești-Jiu. Tariful practicat este de 7,5 lei de persoană, iar în aceşti bani sunt incluse trei mese.  Firma care spală lenjeria de la spitalul din Bumbești-Jiu este aceeași care a câștigat licitația și la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. SC Nufărul SRL spală kilogramul de lenjerii cu 1,5 lei. Ambele firme sunt din Târgu-Jiu și le-au fost încredințate direct contractele de Spitalul din Bumbești-Jiu. Autoritățile locale din Bumbești-Jiu au și o explicație pentru că nu s-a organizat licitația. „Nu noi ne-am ocupat de externalizarea celor două servicii, ci conducerea spitalului. S-au grăbit puțin lucrurile pentru că nu am mai vrut să prindem în ștatul de funcții posturi pentru bucătărie și curățătorie și am preferat să externalizăm serviciile ca să putem angaja mai bine personal medico-sanitar. Contractele acestea sunt pe o perioadă de 2 luni, după care o să organizăm licitație”, a declarat Constantin Bobaru, primarul din Bumbești-Jiu.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: