Severus Militaru, asaltat de zeci de oameni cu probleme

Mandatul de deputat de Gorj al lui Severus Militaru a fost validat. Odată cu aflarea primelor rezultatelor, zeci de oamenii au luat cu asalt sediul PD-L din Motru, unii pentru a sărbători victoria, alţii pentru a-şi spune problemele. Militaru reprezintă în Parlamentul României locuitorii a 11 localităţi din Gorj: Motru, Turceni, Mătăsari, Ioneşti, Samarineşti, Văgiuleşti, Slivileşti, Bolboşi, Boărscu, Drăgoteşti şi Negomir.

Locuitorii din oraşul Motru ştiu deja că deputatul lor este Severus Militaru. Oamenii au început să-l caute şi să-i ceară ajutorul în diverse probleme. Militaru a declarat că zeci de persoane au trecut deja pragul sediului de partid în speranţa că vor găsi rezolvarea problemelor.  

Mai multe persoane care deţin tarabe în piaţa din Motru au venit să-i ceară sprijinul lui Severus Militaru. Piaţa din Motru este în curs de reabilitare, deşi potrivit proiectului lucrarea ar fi trebuit finalizată. Astfel, vânzătorii au fost  mutaţi într-un alt loc, cunoscut sub numele de piaţa numărul 3. Numai că, odată cu venirea aici, oamenii şi-au pierdut clienţii. Locul este impropriu pentru perioada rece, atât pentru cei care cumpără, dar mai ales pentru cei care vând. Pieţarii spun că nu au vad, iar veniturile lor au scăzut considerabil din acest motiv. Mai mult decât atât, oamenii se confruntă şi cu deteriorarea produselor ca urmare a temperaturii de afară. Vinovată de problemele pieţarilor este conducerea primăriei municipiului Motru, mai exact primarul Dorin Hanu, care nu a avut pe lista de priorităţi finalizarea pieţei. „Ieri au venit toţi pieţarii la mine. Mi-au cerut să-i ajut cu piaţa; nu au vad comercial în noul loc, li se strică şi legumele, fructele“, a spus Militaru. Pieţarii spun că primarul municipiului, Dorin Hanu, urmează să dea autorizaţie comercianţilor de produse specifice sărbătorilor de iarnă. Aceştia cer ca cei care vând globuleţe şi alte produse de iarnă să fie mutaţi tot în spaţiul amenajat şi pentru ei. Oamenii sunt convinşi că vânzătorii de globuleţe şi ghirlande le pot aduce clienţi. „Pieţarii mi-au cerut să-l înduplec pe primar să-i trimită şi pe ceilalţi acolo, să aibă şi ei vad. Voi face tot posibilul“, a menţionat Militaru.

Deputatul colegiului 4, Severus Militaru, a declarat că, de la aflarea rezultatelor a fost asaltat de foarte mulţi oameni, fie pentru a-l felicita, fie pentru a-şi spune necazurile în speranţa că le vor fi soluţionate.

Vizualizări: 65

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: