Sfârlează rămâne director la DSP Gorj

Elena Sfârlează rămâne în continuare director adjunct la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Aceasta a promovat examenul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) cu o notă mai mare de nouă. Elena Sfârlează va face echipă în conducerea DSP Gorj cu Marius Boeriu, actualul director. (C.S)  

Centrul oraşului, aproape gata

Lucrările de modernizare a zonei centrale a municipiului Târgu Jiu sunt finalizate în proporţie de 95%. Acestea vor fi gata până la data de 31 martie, constructorul încadrându-se în termenul de execuţie. Odată cu încălzirea vremii vor fi făcute plantări în zonele noi de spaţii verzi şi se vor echipa fântânile arteziene cu aparatură electrică şi hidraulică. În sezonul cald vor fi pornite toate fântânile din zona centrală. (D.M.)

„Stress”, la Elvira Godeanu

O nouă premieră are loc sâmbătă, 22 ianuarie la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Este vorba de premiera „Stress”, un spectacol de Achile Roselleti care se pare a fi un real succes. Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi pentru a urmări spectacolul începând cu ora 19.00. (C.S)  

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: