Burlan: În patru ani, reparăm toate utilajele

În patru ani, vor fi reparate toate utilajele din carierele Complexului Energetic Oltenia. Este promisiunea pe care a făcut-o managerul companiei. Daniel Burlan a anunțat că deja au început reviziile anuale, dar este nevoie de câțiva ani pentru ca toate excavatoarele să fie reparate.

Reparațiile se fac de o societate privată. “S-au reluat acele programe de revizii anuale pentru excavatoare, utilaje. Sunt firme care au experiență, ne pot asigura o garanție, au o dotare tehnică superioară dotării noastre”, a declarat Daniel Burlan, la Gorj TV.

Ca toate utilajele să fie reparate, va fi nevoie de patru ani, estimează Burlan. „Noi, când făceam reviziile, țineam utilajul patru, cinci luni ca să-l putem pune în funcțiune. 30-45 de zile, în funcție de tipul reparației, rămâne oprit acum. La final, prestatorul asigură garanție de 24 de luni pentru acel utilaj. Această soluție se va menține, în continuare, astfel încât, în următorii patru ani, ne propunem să facem reparații anuale așa cum trebuie la toate utilajele care vor funcționa în continuare pentru că nu putem să facem asta într-un an sau doi”, a mai spus Daniel Burlan.

Multe dintre excavatoarele din cariere sunt trase pe dreapta de mult din cauza defecțiunilor ori din cauză că lipsesc fronturile de lucru. 

Vizualizări: 4,912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: