Show de talente organizat de elevii din Târgu Jiu

Interact, o organizaţie de elevi cu vârste cuprinse între 14-19 ani, organizează preselecţii Talent Show în data de 22 octombrie. Cel mai talentat copil va fi trimis la faza naţională a concursului, care se va desfăşura la Râmnicu Vâlcea. Câştigătorul poate ajunge la emisiunea „Românii au talent”. Interact a organizat mai multe concursuri pentru elevi, unele dintre acestea bucurându-se de un număr mare de participanţi. După un an de activitate, Clubul Interact îşi propune să crească numărul membrilor, în această perioadă făcând înscrieri.

Clubul Interact a fost înfiinţat anul trecut, iar la ora actuală are ca membri aproximativ 25 de liceeni din Târgu Jiu. Aceştia se întâlnesc săptămânal la Hotelul Brâncuşi, unde-şi planifică activităţile. Unul dintre membrii clubului este şi olimpicul la informatică Andrei Mărgeloiu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Tudor Vladmirescu”. În această perioadă, Clubul Interact recrutează noi membri. „Interact este un club care se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani. Acest club există în aproape toate oraşele din ţară şi funcţionează sub egida Rotary Internaţional, o organizaţie mondială. Întrucât o parte din membri vor pleca la facultate anul viitor, vrem să recrutăm noi membri. Odată ce ai ajuns la facultate, te poţi înscrie în Clubul Rotaract, care se adresează grupei de vârstă 19-30 de ani, deocamdată acest club există doar în oraşele mari ale ţării. În această perioadă, facem înscrieri în Clubul Interact, căutăm copii cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani, care îşi doresc să ia parte la acţiuni în folosul comunităţii şi care-şi doresc să-şi facă noi prieteni. Am organizat foarte multe concursuri, unele dintre ele fiind promovate şi pe pagina noastră de Facebook”, a declarat Andrei Mărgeloiu.                          

Taxe modice la concursul de talente

Clubul Interact organizează preselecţii în data de 22 octombrie pentru un concurs de talente. Este vorba despre ediţia a VI-a Talent Show, un concurs care nu se adresează unei anumite grupe de vârstă. „Cu un succes de proporţii la nivel naţional şi cu o participare în număr mare la ediţiile din anii trecuţi, ideea de bază a concursului este de a promova creativitatea, spontaneitatea şi dezvoltarea simţului artistic. Nu intenţionăm să aducem în prim plan un anumit tip de talent, ci mai curând modul în care talentatul poate convinge că este special. De asemenea, concursul nu se adresează unei anumite categorii de vârstă, ci tuturor celor ce se simt în măsură să participe, aşa că lăsaţi emoţiile acasă şi veniţi la preselecţii ca să puteţi să fiţi protagoniştii unui spectacol extraordinar”, este anunţul făcut de tinerii de la Interact pe Facebook.

Pentru participanţi taxa de înscriere este de 5 lei, tot 5 lei fiind şi taxa pentru public. „Toate cluburile Interact din ţară organizează preselecţii locale pentru Talent Show, iar cei mai talentaţi copii vor fi trimişi la faza naţională a concursului, la Râmnicu Vâlcea. Există posibilitatea ca unii dintre participanţi să fie contactaţi de echipa de la Românii au talent, aşa cum s-a mai întâmplat şi la ediţiile trecute ale acestui concurs”, a mai declarat Andrei Mărgeloiu.

CONCURS

Clubul Interact Targu Jiu a organizat şi un concurs de tenis de masa, la C.N. "Tudor Vladimirescu". A fost o competitie stransa, dar in final cei mai buni au castigat: Locul I - Giorgio Dudea; Locul II - Matei Buzera; Locul III - Mihai Budesc.

Vizualizări: 295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: