Şi-a băgat în spital mama şi sora

Un tânăr de doar 19 din Bustuchin a fost ieri la un pas de a-şi omorî mama şi sora din cauza neatenţiei la volan. În timp ce încerca manevra de depăşire a unei coloane de maşini, tânărul a ieşit de pe carosabil pe acostament, după care a lovit un capăt de pod în dreptul satului Pojogeni. Cele două femei au fost internate cu traumatisme toracice. Mai mult, tânărul a încercat să fenteze legea povestind poliţiştilor că totul s-a produs din cauza unui alt şofer, care i-a apărut în faţă brusc. Acesta a dat poliţiştilor numărul de înmatriculare şi marca maşinii pentru a fi găsit. Ulterior, după ce şoferul căutat a fost găsit, s-a stabilit că de fapt informaţiile date de tânărul şofer nu au fost cele corecte. „A vrut să se bage în depăşire. Cred că a avut cel puţin 150 de kilometri la oră, la cum arată urmele de frâne de pe asfalt şi de pe margine”, povesteşte unul dintre martori.

Aflaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că tânărul nu a executat corect manevra de depăşire şi a pierdut controlul volanului.

Alături de tânăr se aflau mama şi sora sa, care au ajuns la spital cu fracturi toracice serioase. Mai grav este faptul că mama tânărului, de 42 de ani, a fost operată recent de hernie, iar impactul a pus în mare pericol sănătatea femeii. Şi mama şi sora vor rămâne internate la spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: