Şi-a bătut nevasta la serviciu

În după-amiaza zilei de 9 februarie a.c., orele 15:15, poliţiştii din oraşul Tg. Cărbuneşti au fost sesizaţi de Constantin C., de 57 ani, din localitate, cu privire la o altercaţie produsă între doi soţi.

Poliţiştii s-au deplasat la locul faţa locului, iar după aplanarea conflictului, s-a stabilit că D. Ilie, de 51 ani, din comuna Bîlteni, s-a deplasat la magazinul alimentar din Tg. Cărbuneşti, unde soţia sa, D. A.D., de 37 ani, cu care se află în proces de divorţ, lucrează ca vânzătoare.

Între cei doi a avut loc o discuţie în contradictorii, iar în aceste împrejurări, D. Ilie, care avea asupra lui un cuţit, i-a provocat victimei leziuni la degetele de la mâna dreapta. Aceasta a fost transportată la Spitalul Tg. Cărbuneşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale. S-a stabilit că plăgile sunt superficiale şi nu se impune internarea acesteia.

Poliţiştii au întocmit pe numele agresorului dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul, fără drept, a cuţitului în împrejurimi care ar putea primejdui viaţa şi integritatea persoanelor.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: