Şi-a găsit mama spânzurată în curte

A fost găsită spânzurată în curte. Este vorba de o femeie de 43 de ani din satul Bâltişoara al comunei Runcu, ce a decis ieri să-şi pună capăt zilelor. Femeia a profitat de faptul că a rămas singură acasă şi s-a spânzurat. A fost găsită fără suflare chiar de fiica ei. Vecinii spun că femeia era bolnavă şi obişnuia să consume băuturi alcoolice.

Angelica Toma avea 43 de ani şi se pare că ar fi avut probleme psihice. Cei care o cunoşteau ştiu că femeia obişnuia să consume alcool, lucru pe care cel mai probabil l-a făcut şi ieri atunci când a decis să-şi pună capăt zilelor. Vecinii nu se aşteptau la un astfel de gest din parte femeii. „Nu ştim ce s-a întâmplat cu ea. S-a spânzurat. A găsit-o copiii când au venit de la serviciu. Ea era singură acasă şi s-a spânzurat în curte unde aveau ei un atelier. Probleme nu ştiu să fi avut, dar era cam bolnavă, a fost şi internată şi obişnuia să bea şi nu prea avea voie. Cred că băutura i-a luat minţile şi s-a spânzurat”, povesteşte o vecină.

Soţul femeii nu este şocat de cele întâmplate pentru că femeia avea probleme psihice. „Avea probleme psihice. Era bolnavă. Numai ce a fost externată de la psihiatrie. Nu ştiu ce s-a întâmplat. E prima dată când a încercat şi se pare că i-a şi ieşit. Se duce acum lângă maică-sa”, a spus bărbatul.

Tatăl Angelicăi Toma a rămas şocat la aflarea veştii că fiica lui s-a spânzurat. Acesta ştia doar că aceasta avea probleme în familie, dar nu ştie exact ce a determinat-o să recurgă la un astfel de gest necugetat. „Am auzit că s-a spânzurat şi am trimis-o pe nora mea să vadă ce s-a întâmplat. Ştiu că avea probleme, dar nu ştiu ce pentru că eu nu mă duceam acolo la ei”.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

ANCHETA

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul femeii. „Fiica femeii a sunat la 112 şi a spus că şi-a găsit mama spânzurată. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz”, a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: