Şi-a înşelat patronul cu 14.800 lei

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj au finalizat cercetările faţă P.V., de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, învinuit de comiterea  infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Acesta este suspectat că, în perioada aprilie – august 2009, angajat în funcţia de „operator comercial” al unei societăţi comerciale din judeţul Dolj, şi-a însuşit, în interes personal, diferite sume de bani din încasările realizate în urma livrărilor de mărfuri efectuate către diverşi agenţi economici.

Pentru a justifica mărfurile livrate, cât şi banii primiţi, învinuitul ar fi întocmit facturi şi chitanţe, în care a menţionat date nereale, pe care le-a depus la casieria societăţii. Din probatoriul administrat s-a stabilit că suspectul a prejudiciat firma la care era angajat, cu suma de  la 14.800 de lei.

Poliţiştii de investigare a fraudelor au înaintat dosarele penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, urmând ca procurorii care au supravegheat activităţile de urmărire penală să decidă potrivit competenţelor legale.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: