Și-a pierdut viața în cariera minieră. Avea doar 40 de ani

Un accident de muncă soldat cu un deces a avut loc în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Este vorba despre un lăcătuș mecanic de la Cariera Tismana, din cadrul EM Rovinari. Tragedia a avut loc luni seara.

Iulică Negomireanu, căci despre el este vorba, și-a pierdut viața, luni seara, într-un accident de muncă. La doar 40 de ani, de meserie lăcătuș mecanic, în timpul unei intervenții pentru reparații la patul de role a unui excavator, angajatul companiei energetice a fost prins între tobă și covorul de cauciuc.

Din păcate, asistăm la o altă nenorocire de acest gen în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, luni seara, în jurul orei 22.30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la Cariera II Tismana a avut loc un accident de muncă. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului e reieșit faptul că un bărbat de 39 de ani, din municipiul Tg-Jiu, angajat că lăcătuș mecanic la CEO, a suferit un accident de muncă, fiind găsit de un coleg, în stare de inconștiență, lângă un excavator", transmite IPJ Gorj.

Un echipaj medical a constatat decesul bărbatului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

”Cel mai probabil, accidentul s-a produs după ce covorul de cauciuc a prins sapa de curățire pe care victima o ținea în mână, fiind atrasă între covor și tambur. Doi inspectori de muncă s-au deplasat la locul accidentului, după producerea acestuia,  evenimentul urmând a fi cercetat de către ITM Gorj”, a transmis Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Vizualizări: 11,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: