Blocat în fântână

Pompierii militari din Gorj au intervenit duminică la Roșia de Amaradia, după ce un localnic a anunțat la 112 că un bărbat a rămas blocat într-o fântână.

În încercarea lui de a curăța fântâna, bărbatul în vârstă de 46 de ani a rămas blocat până la brâu în mâl, fiindu-i imposibil să mai iasă.

"Suntem la începutul primei luni de vară, dar faptul că bărbatul era blocat până la brâu în nămol într-o fântână cu un diametru de vreo 60 de centimentri, la vreo 8 metri adâncime, făcea intervenția una contratimp. După o goană nebună, în scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci. Băieții noștri au analizat rapid situația și, asigurat de colegi, Epure Ion, a coborât în fântână și l-a scos pe bărbat la suprafață! Ce-i drept, nămolit până în vârful urechilor, dar teafăr", a transmis pe pagina de socializare Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj. Plutonier major Epure Ion (foto sus) este, astăzi, omul zilei, au mai spus salvatorii.

”Felicit echipa de pompieri, în mod special angajatul care și-a riscat viata pentru a salva un cetățean din satul Rugetu, care rămăsese înțepenit în mâlul din fundul unei fântâni. Angajatul de la pompieri a coborât în fântâna de circa 10 m si a reușit să-l scoată pe cel care coborâse in fântână pentru lucrări de curățire. Felicit și sătenii care au fost un exemplu de ajutor pentru semeni”, a transmis primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Galerie foto


Vizualizări: 1,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: