Şi-a spart capul pe scările Diviziei Miniere

O angajată a CE Oltenia a ajuns miercuri dimineaţă la spital după ce a suferit un accident la locul de muncă. Femeia a căzut pe scări şi s-a ales cu un traumatism cranian drept pentru care a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.  

Incidentul a avut loc la sediul Sucursalei Divizia Minieră (SDM) din cadrul CE Oltenia, situat în Piaţa Prefecturii. Viorica Hăulică, în vârstă de 49 de ani, ingineră în cadrul companiei, a căzut în timp ce urca pe scara de acces între etajele 2 şi 3, după ce s-a împiedicat. O ambulanţă a venit imediat şi a transportat-o pe aceasta la spital. Medicii spun că femeia a suferit leziuni în zona capului şi că starea acestei este stabilă. "S-a prezentat în serviciul de urgenţă o pacientă cu un traumatism cranian cu plagă occipital-stâng, suturată, momentan este stabilă hemodinamic, este trimisă la investigaţii. Aşteptăm să vedem rezultatul investigaţiilor, probabil o să facă şi o testare cu computerul tomograf. Pacienta a suferit un traumatism prin cădere de la acelaşi nivel, prin împiedicare", a declarat Maddy Huzu, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.    

Complexul Energetic Oltenia a anunţat Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) despre acest incident, a confirmat inspectorul şef al unităţii George Romanescu. Acesta a precizat că cei din compania energetică vor cerceta evenimentul şi că vor trebui să întocmească un raport ce va fi depus ulterior la ITM pentru avizare. În funcţie de acest raport se va stabili dacă în acest caz a fost vorba de un accident de muncă. 

accident_sdm_1

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: