Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şi-a terorizat vecinii cu incendiile. Arest prelungit!

Bărbatul din Săuleşti care în primăvară a fost încătuşat pentru că a incendiat pentru a treia oară gospodăria unor vecini de-ai săi rămâne în spatele gratiilor la trei luni de la comiterea faptelor. Magistraţii Judecătoriei Târgu Cărbuneşti au considerat că locul acestuia este în continuare în arest preventiv, motiv pentru care au prelungit mandatul emis pe numele individului periculos. „Menţine această măsură faţă de inculpatul Nicola Constantin, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, se arată în hotărârea luată acum de magistraţi.

Ion şi Gheorghiţa Vâlceanu sunt cei doi soţi din Săuleşti care, în aprilie, au avut parte de ultimul incendiu pus gospodăriei lor de Nicola. Atunci aceştia se plângeau că autorităţile nu sunt în stare să îl ţină închis pe cel care le-a făcut atâta rău, între timp dorinţa lor părând să se fi îndeplinit. „Doar în toamna anului trecut mi-a pus foc de trei ori. A venit copilul acasă să mă ajute să strâng furaje pentru iarnă şi el le-a dat foc. Apoi am cumpărat şi iar am cumpărat şi el a pus focul. Duminică seara, mulţumesc lui Dumnezeu că nu intrasem să fac duş şi să mă bag la culcare că ardeam ca şobolanii; a venit şi a pus foc din nou. O claie şi 30 de baloţi au ars ca o torţă. Aveam un solar cu policarbonat lângă claie şi s-a ales praful de el. Avea soţia răsadurile puse acolo, nu a mai rămas nimic. Acum va trebui să îl refac de la început, nu o să stau fără el pentru că e bun acolo în gospodărie”, declara Ion Vâlceanu după ultimul incendiu.

Vizualizări: 1,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: