Și-au trădat echipa, dar fac pe sfinții

Marcel Romanescu și Bogdan Bejinaru, cei doi șefi ai Primăriei Târgu Jiu, care susțin că sunt urmați de echipa din PNL oriunde ar pleca, și-au trădat echipa, dar fac pe sfinții.

O colegă a lor de echipă, Daniela Vulpe, a fost înlocuită din funcția de director al Casei Corpului Didactic, cu Ion Ișfan, de la Pro România. 

Filiela politică pe care s-a produs schimbarea a fost descrisă de Ion Ișfan în presa locală și puteți găsi înregistrarea audio. ”Am decis să revin în spațiul public datorită experienței pe care am avut-o ca inspector școlar general, faptului că sunt președintele comisiei de învățământ la Consiliul Județean Gorj, relației bune pe care o am cu cu dl. Victor Ponta și cu ceilalți politicieni, cu dl. primar Romanescu, cu domnul președinte al Consiliul Județean și am admis să lucrez în continuare în această echipă în dorința de a pune și eu umărul pentru a a rezolva problemele cu care se confruntă învățământul preuniversitar românesc. Mai ales din prisma faptului că va trebui implementată noua lege a educației în învățământul preuniversitar”, a declarat presei locale Ișfan. 

Poată vă amintiți cât de mult îi plăcea primarului Romanescu să se fotografieze cu Ponta în balconul primăriei. Acum, prima opțiune pentru Romanescu pentru candidatura din 2024 este PSD, potrivit propriei declarații, Ponta este și el consilierul onorific al premierului PSD Marcel Ciolacu, Ișfan spune clar că a primit funcția datorită și relației bune pe care o are cu Romanescu... Este clar că Marcel Romanescu și-a trădat echipa veche de dragul celei la care visează.

Dar, își permite să acuze presa de fake news. Iată ce spune Romanescu: „O informație falsă aruncată în mediul online spune că l-aș fi susținut pe domnul Ișfan în detrimentul colegei mele, Daniela Vulpe. Sper că este vorba doar de un Fake News și nimic mai mult. Niciodată nu voi susține alte nume, indiferent despre cine este vorba, în detrimentul echipei mele! Am alături oameni valoroși, pe care i-am promovat și îi voi promova mereu, ca Daniela Vulpe, Eugen Nodea, Justin Paralescu, Flavius Boian, Sorin Todea și mulți alții. Nu știu dacă numirile despre care se vorbește sunt reale, dar voi susține mereu doar membrii echipei mele. Este o precizare pe care am ținut neapărat să o fac, având în vedere că traversăm o perioadă în care speculațiile și informațiile false sunt tot mai numeroase”.

Noi nu știm dacă minte Ișfan sau dacă minte Romanescu, “echipa” știe mai bine. Notăm și reacția viceprimarului Bejinaru: ”Ultima perioadă a fost încărcată de tot felul de încercări penibile de a dezbina o echipă care și-a dovedit eficiența. Cea mai recentă este o lovitură către doamna Daniela Vulpe. Mereu am susținut și promovat oameni care, prin experiență și rezultate, și-au dovedit valoarea în domeniile lor de activitate. Doamna Vulpe este un om de valoare pe care noi îl susținem și îl promovăm. Restul sunt doar minciuni”.

E greu, probabil, să fii între două partide, între două echipe. O să vedem ce urmează după “cazul Vulpe”. Dar, să fim serioși, o schimbare de genul acesta este negociată politic. Iar Ișfan a spus cu gura lui de unde a primit sprijinul politic.

Vizualizări: 6,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: