Dați voi un titlu

O imagine cât o mie de cuvinte despre cât de mult prețuim cultura.

Trotuarele orașului sunt impracticabile din cauza lucrărilor de înlocuire a stâlpilor, iar cetățenii abia reușesc să-și facă loc printre gropi, cabluri și praf.

Este o perioadă inconfortabilă, dar necesară, au transmis reprezentanții primăriei, cerând înțelegere. 

Astăzi, într-una din gropile de pe trotuar, lângă strada Crișan, era un indicator spre Muzeul de Artă, aflat peste stradă, doar ca semnul indica în groapă, fix acolo unde este interesul autorităților pentru cultură. 

Era chiar în proximitatea fostului centru de informare, un spațiu in care primăria a mutat Serviciul Parcări. În Târgu Jiu nu avem nici parcări și nici informare turistică.

Ce nu înțelege administrația este că locuitorii pricep că lucrările nu se pot face fără praf, blocaje sau disconfort, dar nu este niciun semn care să indice vreun efort în a diminua aceste efecte.

Când se lasă cabluri atârnate, cratere în trotuare ori indicatoare cu Muzeul de Artă aruncate, este expresia durerii în cot. 

Am făcut poza, m-am depărtat câțiva pași, iar apoi m-am întors, am scos indicatorul din groapă și l-am rezemat de stâlp, cu săgeata spre Parcul Central, acolo unde este Muzeul de Artă.

Galerie foto






Vizualizări: 3,911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: