Şi liberalii, şi pesediştii spun că au susţinerea PP-DD

Consilierii judeţeni PP-DD Gorj vor avea o grea misiune vineri, la şedinţa în care vor fi puse în joc mandatele celor doi vicepreşedinţi: social-democratul Ciprian Florescu şi liberala Mădălina Ciolocoi. Şi PNL, şi PSD cred că au susţinerea PP-DD pentru şedinţa de vineri.

„Am încredere, până în ultimul moment, în această alianță. Majoritatea PNL-PDL-PPDD este în vigoare în acest moment”, a spus liberala Mădălina Ciolocoi. Nu de aceeaşi părere este Ciprian Florescu, convins că PSD va reuşi să refacă majoritatea. „PSD va face parte dintr-o majoritatea care va decide hotărârile de consiliu şi soarta gorjenilor. Vom vedea vineri care va fi această majoritate. Primul semnal poate fi la comisii, cum se vor da avizele în comisiile de specialitate. Există şi proiect de schimbare a doamnei Ciolocoi şi proiect de schimbare a mea. Este o luptă politică pe care ne-o asumăm cu toţii. Cine nu şi-o asumă să plece acasă”, a spus Ciprian Florescu.

Democrat liberalii consideră însă că Ciprian Florescu a fost deja revocat şi că nu mai este nevoie de reluarea votului în şedinţa de vineri. „Nu poţi vota de 5 ori revocarea lui Ciprian Florescu. Nu văd de ce hotărârile din şedinţa extraordinară au mai fost puse pe ordinea de zi”, a spus Vâlceanu.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: