Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sindicalist CE Oltenia: Nu acceptăm așa ceva

Minerii și energeticienii din cadrul Complexului Energetic Oltenia se arată revoltați după declarația deputatul liberal Dan Vîlceanu. Parlamentarul a afirmat faptul că proiectul privind reducerea vârstei de pensionare, așa cum este cerut de mineri, ar afecta mult compania energetică, ducând la închiderea acesteia.

Protestatarii din Piața Prefecturii din Târgu Jiu nici nu vor să audă de așa ceva, spunând că vor continua protestele până când amendamentul lor va fi aprobat.

Sindicalistul din cadrul CE Oltenia, Lulu Păuna, spune că oamenii politici declară lucruri neadevărate, iar compania energetică nu va fi afectată, tocmai pentru faptul că sunt mulți tineri care așteaptă un loc de muncă.

”Continuăm pichetarea Prefecturii din Târgu Jiu. Noi ne vom duce mandatul până la capăt. Nu acceptăm niciun fel de variantă, ci doar amendamentul pe care l-am discutat cu partidele politice. Atragem atenția și marilor sindicaliști că nu acceptăm ceea ce vor ei și ce negociază pe la spatele nostru. Protestăm până când amendamentul va fi aprobat. Prin ceea ce susținem noi ne dorim să plecăm la pensie, iar tinerii să se angajeze în locul nostru. Nu adevărat ce susțin unii parlamentari că CE Oltenia se va duce de râpă mai repede. Sunt mulți tineri care ar vrea să muncească. Varianta susținută de politicieni nu corespunde cu realitatea”, a declarat sindicalistul Lulu Păuna.

Vizualizări: 4,650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: