Teren pentru un nou parc industrial în Gorj

Consiliul Județean Gorj a demarat procedura pentru a intra în posesia a 10 hectare de teren, fiind vorba despre realizarea unui parc industrial la Târgu Jiu. Președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, spune că a înaintat deja o cerere către comuna Bălești, să aprobe preluarea în administrarea Consiliului Județean a suprafeței de teren.

Cosmin Popescu a mai afirmat și faptul că cele 10 hectare de teren îndeplinesc toate condițiile pentru dezvoltarea mai multor afaceri în zona respectivă.

 „O să înaintăm o cerere către comuna Bălești, ca în următoarea ședință de Consiliu Local să aprobe preluarea în administrare de către Consiliul Județean Gorj, prin parcul industrial, a unei suprafețe inițiala de 10 hectare. Zece hectare care, la acest moment, îndeplinesc toate condițiile pentru dezvoltarea mai multor afaceri în zonă, având în vedere existența în proximitate a rețelei de apă și canalizare, a rețelei de energie electrică și a rețelei de gaz natural. De asemenea, prin aceeași hotărâre, am împuternicit și am acordat sprijinul parcului industrial de a întocmi studiul de fezabilitate, astfel încât să vină un terț, o persoană de specialitate să spună exact modul de organizare a aceleiași suprafețe de 10 hectare. În situația în care avem doritori să vină să investească în această zonă, există și posibilitatea extinderii”, a transmis președintele CJ, Cosmin Popescu. 

Vizualizări: 2,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: