Sindicalist din CE Oltenia, mesaj pentru angajații noi din cariere: Să demonstreze că vor să învețe

Cei aproximativ două mii de salariați angajați pe o perioadă determinată vor rămâne în Complexul Energetic Oltenia cel puțin până la finalul anului. O spune un lider de sindicat care motivează afirmația: toți cei 11.200 de salariați sunt prinși în bugetul companiei până la finalul acestui an.

 

Asta înseamnă că, la 1 iunie, când le expiră contractele de muncă, acestea vor fi prelungite, crede Jan Popescu, președintele executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia.

 

Până acum însă, oficialii companiei nu au făcut vreun anunț cu privire la situația proaspeților salariați care au emoții acum. Mai au câteva zile până le expiră contractele de muncă și nu știu dacă le vor fi prelungite de luna viitoare.

 

„În bugetul de venituri și cheltuieli pe care eu l-am văzut sunt prinși până la sfârșitul anului toți salariații, 11.200 de salariați care suntem azi. Asta înseamnă că și colegii noștri noi angajați, până la sfârșitul anului, vor rămâne salariații Complexului Energetic Oltenia. Să-și facă datoria, să demonstreze că vor să învețe, că vor să rămână salariații noștri și pe mai departe. Eu cred că vor rămâne pentru că ne trebuie forță de muncă, trebuie să înlocuim personalul care va pleca la pensie și acești salariați care au fost angajați trebuie să rămână în continuare”, a spus sindicalistul, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: