Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Oltenia a lansat procedura de selecție

Complexul Energetic Oltenia a lansat procedura de selecție a administratorilor Minprest Serv Rovinari, societate de prestări servicii la care este acționar majoritar. Este vorba de cele cinci poziții de membru al Consiliului de Administrație.

Anunțul de selecție va fi publicat pe 31 iulie, iar lista lungă a candidaților va fi definitivată pe 4 septembrie. Două zile mai târziu va fi stabilită lista scurtă a candidaților, iar raportul final de selecție va fi făcut pe 4 octombrie.

Candidații au nevoie de o experiență de cel puțin trei ani în activitatea de management al unor firme profitabile cu cel puțin 50 de angajați și cifră de afaceri de depășește 500.000 de euro pe an.Termenul de depunere a candidaturile este 30 august.

Consiliul de Administrație al Minprest Serv Rovinari este format în prezent din Bebe Cornel Irod, Nicoleta Dănăcică, Radu Gabriel Angheloiu, Constantin Buleteanu și Vasile Velcea, care au fost numiți în 18 august 2015 pentru mandate de patru ani. (R.S.)

Vizualizări: 2,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: