Sindicaliştii cer Finanţelor să oprească falimentul Casei de Cultură

Sindicaliştii gorjeni solicită intervenţia Direcţiei de Finanţe Publice în rezolvarea problemei Casei de Cultură. Ei au cerut instituţiei să oprească procedura de faliment pentru a se evita înstrăinarea clădirii. La rândul său, şi prefectul judeţului Gorj şi-a luat angajamentul că-i va sprijini pe sindicalişti.    

Sindicaliştii cer Direcţiei de Finanţe Publice Gorj să intervină pentru a se evita înstrăinarea Casei de Cultură. Reprezentanţii CNSLR Frăţia au trimis un memoriu prin care au solicitat conducerii instituţiei să oprească procedura de faliment şi chiar să anuleze în justiţie protocolul în urma căruia Casa de Cultură a Sindicatelor a fost inclusă în patrimoniul Fundaţiei cu acelaşi nume. În acest sens, liderii de sindicat se vor întâlni la începutul săptămânii viitoare cu directorul Direcţiei de Finanţe Publice Gorj. “Luni vom avea o întâlnire cu conducerea Direcţiei de Finanţe Publice deoarece în urma unui memoriu trimis în urmă cu câteva zile am solicitat acestei instituţii să oprească procedura de faliment. De asemenea, am cerut directorului Ion Cupă să se adreseze individual sau să ni se alăture în demersul nostru de a  anula în justiţie protocolul în urma căruia Casa de Cultură a Sindicatelor a fost inclusă în patrimoniul fundaţiei. Acest edificiu aparţine statului şi trebuie să rămână a statului”, a declarat Valentin Popa, preşedintele CNSLR Frăţia.

Sindicaliştii spun că se bazează şi pe sprijinul prefectului Liviu Andrei, care le-a promis că se va implica în rezolvarea problemei Casei de Cultură. “În această perioadă am avut mai multe întâlniri cu prefectul judeţului în urma cărora acesta şi-a luat angajamentul că se va implica personal în rezolvarea problemei Casei de Cultură”, a mai precizat Valentin Popa.

           

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: