Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sindicatele: Negociem tot anul dacă așa vrea administrația!

Sindicaliștii sunt dispuși să negocieze “tot anul”, până vor obține drepturi pentru salariații Complexului Energetic Oltenia (CEO). Președintele comisiei de negociere, Marin Golea, a declarat vineri la un post local de radio că nu sunt speriați de ultimatumul managerului Laurențiu Ciurel. Acesta nu este de acord cu declarația acestuia, potrivit căreia aceste negocieri țin blocați mai mulți directori. „Doar domnul Răuț vine la negocieri, mai venea domnul Pităroiu, nu mai mulți. Problema este că nu au fost pregătiți pentru negocieri. Nu au un draft de contrat, nu au grilă de salarizare. Noi avem un draft de contract, dumnealor nici nu se uită, nici nu discută”, a declarat Golea, care a adăugat că administrația vrea ca documentul privind drepturile salariaților să fie mai subțire.

Golea îi mai amintește lui Ciurel că „nu este vătaf sau patron, nu sunt banii dumnealui în această companie, conflictul de muncă nu se va declanșa pentru că noi vrem să negociem. Negociem tot anul dacă vor”, a spus Golea. (M.M.)

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: