Sinucigaşul Alexandru „a fabricat” povestea de dragoste pe messenger

Discuţiile pe messenger dintre Alexandru Popovici şi fosta lui profesoară de Română Ramona Mischie, publicate în presa centrală, nu sunt adevărate. Declaraţia a fost făcută de inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Camelia Bibere. Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, nu a confirmat dar nici nu a infirmat aceste afirmaţii, cerând timp pentru a afla amănunte despre acest caz.

Poliţia a descoperit că discuţiile pe care tânărul de 19 ani şi cea pentru care s-a sinucis au fost unele imaginare. Alexandru îi adresa acesteia întrebări de pe id-ul lui iar răspunsul era dat tot de către el, însă de pe id-ul profesoarei. Cel puţin aşa susţine IŞJ Gorj prin vocea profesoarei Camelia Bibere.

Profesoara rămâne în învăţământ

Alexandru Popovici se pare că îşi dorea atât de mult să vorbească cu cea pe care o iubea, încât intra pe id-ul ei de messenger şi îşi trimitea pe id-ul lui cuvinte, pe care cel mai probabil ar fi vrut să le audă de la ea. Astfel, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj spune că nu există niciun motiv pentru care să o excludă din învăţământ pe profesoara Ramona Mischie „Calculatorul tânărului a fost ridicat de către poliţie, s-a intrat în contul victimei cu ajutorul surorii lui şi atunci au depistat toate convorbirile dintre cei doi, s-a verificat IP-ul calculatorului şi s-a demonstrat că de fapt acele mesaje erau trimise de pe acelaşi computer. Alexandru intra în contul profesoarei Ramona Mischie şi trimitea mesaje pe contul lui“, precizează Camelia Bibere inspector adjunct Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj.

Alexandru a fost găsit mort în casă în urmă cu câteva săptămâni după ce s-a sinucis cu insecticid şi gaz de brichetă. El s-a sinucis din cauză că Ramona Mischie, fosta lui profesoară de Română nu l-a iubit aşa cum şi-ar fi dorit.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: