Slivilescu, candidatul PP-DD la Tismana. Răuţ trece la adversari!

Marian Slivilescu va candida la Primăria Tismana din partea Partidului Poporului. Acesta a fost preşedintele organizaţiei locale PSD, dar a demisionat după ce USL-ul l-a nominalizat pe Nicolae Budică. Slivilescu a fost urmat de şase consilieri locali. Între timp, Ion Răuţ s-a răzgândit şi a trecut în tabăra adversă, fiind nemulţumit de locul ocupat pe lista de consilieri. Marian Slivilescu a declarat într-un interviu adresat ziarului nostru că plecarea lui Răuţ reprezintă o mare pierdere pentru echipa sa.

Rep: Aţi demisionat din PSD. Din partea cărui partid veţi candida?

M.S.: Voi fi candidatul PP-DD la Primăria Tismana şi alături de echipa mea sper să avem rezultate foarte bune la alegerile din luna iunie.

Rep: Deşi făcea parte din echipa dumneavoastră, domnul Ion Răuţ a trecut alături de Nicolae Budică. De ce?

M.S.: Într-adevăr Ion Răuţ nu mai este în echipa care mă susţine. Plecarea sa a fost determinată de faptul că nu ne-am înţeles asupra locului pe care îl voia pe lista de consilieri. Dânsul a solicitat locul II şi nu a vrut să accepte o coborâre sub locul III pe listă. Pe toţi cei de pe lista mea de consilieri i-am repartizat pe zone ale localităţii deficitare la alegerile din 2008. Vreau să ţin cont de greşeala partidului din trecut şi a nu o voi mai repeta. M-am gândit că anumite persoane vor accepta locuri mai jos pentru a mă sprijini, însă m-am înşelat.

Rep.: V-aţi definitivat deja lista de consilieri?

M.S.: Pe lista mea de consilieri figurează domnii Drumen, Brânzan, Sarcină şi Mujescu în ordinea în care i-am menţionat. Primele cinci locuri sunt definitivate. Trebuie să faci o evaluare la sânge pentru că are loc doar un singur scrutin şi este foarte greu de apreciat câte voturi îţi aduce fiecare consilier. Pragul minim pe care ni-l propunem este de cinci consilieri, însă vom încerca să profităm şi de greşelile adversarilor.

Rep.: Consideraţi că domnul Răuţ este o pierdere?

M.S.: Plecarea domnului Răuţ este o pierdere foarte mare pentru echipa mea. Îmi pare rău că nu am reuşit să-şi conving să coboare sub locurile II-III. Dânsul este un bun consilier şi un bun politician. Mi l-aş dori coleg în Consiliul Local, un colaborator şi niciodată un adversar.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: