Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Slujbe în modul, la Roşia de Amaradia

Biserica Sfântul Nicolae din Roșia de Amaradia găzduiește în continuare slujbe religioase, deși pericolul prăbușirii nu a trecut. Lăcașul de cult a fost grav avariat în urma unor alunecări de teren care au făcut ca o parte din tavanul bisericii să pice. Primarul Liviu Cotojman spune că i-ar trebui cel puțin patru miliarde să reabiliteze biserica, bani pe care nu îi are însă cuprinși în buget. ”Am protejat zona unde există riscul să se prăbușească dar slujbe se țin în continuare că nu avem ce face, cea mai apropiată biserică este la o distanță de cinci km, trebuie să se țină slujbele. Din devize a reieșit că ne trebuie circa patru miliarde să o reconstruim că altfel nu se poate”, a declarat primarul Liviu Cotojman.

Până când reabilitarea bisericii va fi prinsă în vreun program, primarul s-a gândit să amenajeze lângă biserică un modul în care preotul să țină slujbele. ”Mă gândeam să amenajăm, ca să evităm pericolul de tot, un modul lângă biserică și să se facă slujbele acolo. Mi-au mai rămas pe raza comunei module din acelea pe care le-am folosit la alunecările de teren și cred că o să aduc și la biserică”, a declarat Cotojman.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: