SNLO închiriază mijloace de transport pentru salariaţi

Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) închiriază autoturisme pentru transportul salariaţilor de la domiciliu la muncă, cât şi pentru rezolvarea anumitor probleme de serviciu. Pentru asigurarea transportului la serviciu a salariaţilor SNLO va cheltui până la 100.000 lei, iar pentru închirierea unui autoturism în vederea rezolvării unor probleme de serviciu se vor cheltui peste 25.000 lei.

SNLO va a achiziţiona un autobuz pentru transportul angajaţilor pe traseul Târgu Jiu-Rovinari şi retur şi un microbuz pentru traseul Rovinari-Motru şi retur pentru peste 50 de angajaţi ai Bazei de Aprovizionare. Valoarea estimată a contractului care se va încheia pentru şase luni, în perioada 1 iunie 2011-30 decembrie 2011, este cuprinsă între 75.313 şi 105.439 lei.  În conformitate cu Contractul Colectiv de Muncă pe anul 2010 salariaţii angajaţi sau detaşaţi ai Bazei de Aprovizionare, dacă execută naveta la locul de muncă şi retur, beneficiază de transport gratuit în comun în bază contractului încheiat între achizitor şi prestator. Pe traseele pe care nu există asigurat transport organizat, administraţia asigură abonamente CFR sau auto. Achiziţia acestui serviciu a fost scos la licitaţie, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 25 mai 2011.

Salariaţii, afectaţi de climă

Pentru a nu suferi din cauza influenţelor climatice, SNLO a decis că ar fi bine să închirieze şi un autoturism pentru transportul în interesul serviciului a salariaţilor instituţiei. Durata contractului de închiriere va fi de şapte luni, iar valoare acestuia este de peste 25.000 lei. „Clima specifică arealului geografic în care se execută transportul în interesul serviciului a salariaţilor din cadrul SNLO S.A Târgu Jiu, este temperat continentală, cu influenţe mediteraneene, veri moderate cu zile sau perioade caniculare în care se pot înregistra temperaturi de până la 40 grade Celsius la umbră, ierni blânde cu zile sau perioade friguroase în care se pot înregistra temperaturi de până la minus 25 grade Celsius. Temperatura medie anuală este de 11,5 grade Celsius. Precipitaţiile în cursul anului sunt neuniforme. Factorii climatici maximi care se înregistrează vara sau iarna pot influenţa negativ transportul în interesul serviciului a personalului din cadrul S.N.L Oltenia S.A Târgu Jiu astfel, subunităţile companiei şi unităţile de transport, trebuie să ia măsuri, de comun acord, astfel încât transportul respectiv să se desfăşoare normal”, se arată în documentaţia întocmită de societatea respectivă.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: