Social-democrat din Gorj: Bă, frate, nu mă pui pe mine să fur ca să îți dau și ție!

Liderii politici din Gorj se plâng că nu mai găsesc oameni pe care să-i înroleze în politică. În contextul în care anul 2020 aduce două tururi de alegeri, locale și parlamentare, un social-democrat din Gorj arată până unde s-a ajuns pe scena politică. Bani în schimbul unui loc pe lista de la alegerile parlamentare sau oameni presați să fure. Sunt două exemple pe care le-a dat Cristian Toader Pasti în timp ce voia să explice cât de mult a decăzut politica.

Social-democratul s-a plâns că prea puțini oameni serioși, cu o carieră, își mai doresc să se înscrie în vreun partid din cauza „mizeriilor”. A și dat câteva exemple de reacții pe care le au oamenii când sunt rugați să intre în politică.

“Înainte, îmi era foarte simplu să fac o listă de consilieri, să găsesc oameni care erau respectați. Acum nu îi mai găsești sau dacă îi găsești, nu mai vor. Principiile lor sunt în contradicție cu mizeriile astea. Adică, bă, frate, nu mă pui pe mine să fur ca să îți dau și ție! Nu mă pui pe mine pe o listă la parlamentare dacă nu îți dau o sumă exorbitantă de bani pentru că nu am de unde! Dacă aș avea această sumă de bani, aș trăi bine, liniștit acasă la mine. Toată clasa politică face așa, totul e la tarabă”, a răbufnit social-democratul Cristian Toader-Pasti, la Gorj TV. (A.A.)

Vizualizări: 3,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: