Cârciumaru: Stau foarte bine în sondaj

Vicepreședintele PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, are informații că stă cel mai bine în sondajul făcut de partid pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu. Cârciumaru nu are însă de gând să candideze la alegerile locale, astfel că PSD trebuie să aleagă între următorii trei clasați: Ciprian Florescu - fost prefect și viceprimarii Aurel Popescu și Adrian Tudor.

“Eu nu am văzut sondajul, dar din cele pe care mi le-a spus domnul Weber am înțeles că sunt apropiați. Dacă vă interesează treaba asta, este un candidat sau un om care a fost măsurat și se detașează mult față de cei care au fost puși în sondaj. Este vorba de Cârciumaru”, a spus senatorul PSD. “Eu la ora actuală stau foarte bine în sondaj și ăsta este un lucru îmbucurător pentru partid”, a mai spus Cârciumaru la Radio Infinit.

Sondajul PSD, ale cărui rezultate încă nu au fost prelucrate de institutul de sondare a opiniei publice, a fost comentat și de primarul liberal Marcel Romanescu. Acesta are informații că și el stă bine în acel sondaj, pe care l-a aflat pe surse. “Stau îmbucurător de bine pentru Partidul Național Liberal”, a spus Romanescu la postul de radio, spunând că PSD își caută acum un kamikaze care să candideze.

Deocamdată nu se știe dacă vom avea alegeri într-un tur de scrutin sau în două tururi, iar partidele nu își anunță candidații, pentru că strategia diferă de la un caz la altul. (A.A.)

Vizualizări: 2,928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: