Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Societatea Minprest, vizitată de un liberal şi un pesedist

Gabriel Giorgi, liberalul susţinut de USL pentru postul de director la Minprest, a vizitat societatea în cursul săptămânii trecute, însoţit de Alin Văcaru, şeful de cabinet al lui Ponta. Informaţia a fost dată publicităţii de Ion Cornescu, preşedintele Eurojobs, la Radio Infinit. „Propunerea USL este pentru domnul Giorgi, joi a şi făcut o vizită la Minprest cu social-democratul Alin Văcaru, au stat de vorbă cu mai muţi salariaţi. Domnul Giorgi este stabilit din punct de vedere politic de USL să fie director. Vă că la fel se merge, pe recomandări politice. Nu se respectă că au dat anunţ pentru depunerea dosarelor. Se insistă pe numirea politică”, a spus Cornescu.

AGA trebuie să numească în această săptămână un nou consiliu de administraţie la Minprest, pentru că preşedintele CA era Laurenţiu Ciurel, care între timp a devenit director general al CE Oltenia.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: