Șofer condamnat pentru accidentarea cântăreţului Neluţu Trandafir

Verdict în dosarul în care un şofer a fost trimis în judecată şi acuzat de vătămare corporală din culpă după ce, în urmă cu doi ani, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit-o în plin pe cea condusă de cântăreţul Neluţu Trandafir Titerleşti.

Neluţu Trandafir se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile, dar conduce autoturisme adaptate nevoilor sale, de-a lungul anilor el având parte de mai multe evenimente rutiere neplăcute. Chiar un astfel de accident i-a generat infirmitatea, cu ani în urmă el încercând să ferească un grup de copii care i-a apărut brusc în faţă.

În dosarul de acum, judecătorii au decis ca Nicolae Mihai Barbărasă să fie condamnat la 6 luni închisoare, executarea fiind suspendată şi înlocuită cu un termen de încercare de 2 ani. În acest timp, şoferul trebuie să fie permanent la dispoziţia autorităţilor judiciare, fiind obligat să presteze şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Cântăreţul nu s-a constituit parte civilă în dosar, asta după ce a încheiat o înţelegere amiabilă cu firma de asigurări pentru a fi despăgubit. Instanţa a obligat asigurările, în schimb, să suporte şi costurile de aproape 10.000 de lei către Ambulanţa Gorj şi un spital din Timişoara pentru transportul şi îngrijirea medicală acordată după accident lui Neluţu Trandafir Titerleşti. Verdictul de acum al instanţei nu este definitiv, putând fi contestat.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: