Șofer și doi pasageri, la spital

Un accident rutier a avut loc duminică seara în Gorj, comuna Logresti - sat Frunza. "Din primele cercetări efectuate de politiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 B, din direcția Hurezani - Logresti, a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate", transmite IPJ Gorj.

Pentru descarcerarea conducătorului auto a intervenit o autospecială ISU Gorj. În urma impactului, șoferul și alți doi pasageri, de 22 și 27 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, respectiv comuna Logresti, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de politiști a reieșit faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme neputând fi testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o prrsoana care nu deține acest drept.

"Colegii de la districtul Licurici nu au avut parte de o zi liniștită. Intervin pentru îndepărtarea efectelor unui accident grav, cu victime, pe DN 67B, localitatea Frunza. Vă rugăm respectați viteza legală!", a transmis Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Vizualizări: 7,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: