Şofer turmentat, maşini buşite şi circ

Un bărbat de 61 de ani din Târgu-Jiu s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate, a lovit două autoturisme şi a vrut să părăsească locul accidentului. Şoferul a refuzat să fie testat cu etilotestul, iar poliţiştii s-au rugat mai bine de o jumătate de oră de conducătorul auto turmentat. pentru a-i recolta probe.

Nicolae Chisăroiu a consumat băuturi alcoolice şi a plecat la o plimbare prin oraş. Nu a ieşti bine din parcare că a şi a lovit două autoturisme. Când a văzut ce a făcut bărbatul a vrut să fugă, însă a fost reţinut de un locatar, care a văzut tot ce s-a întâmplat. Acesta a anunţat imediat poliţia, iar şoferul turmentat a fost condus la secţia de poliţie.

Poliţiştii s-au rugat minute bune de conducătorul auto să accepte să fie testat cu etilotestul, dar şi să-i fie recoltate probe biologice. „Eu nu am făcut nimic. Nu am nimic de ce să merg la spital. Voi nu ştiţi cine sunt eu. Lăsaţi-mă să plec acasă. Nu ştiu ce aveţi cu mine. Eu nu am făcut nimic. Am băut ceva dar nu ştiu ce, dar nu am băut mult, aşa puţin. Am venit la poliţie cu maşina mea“, spunea omul. 

În cele din urmă bărbatul a acceptat, iar rezultatul testării cu etilotestul a arătat o alcoolemie de 1.23 în aerul expirat. „Îi vom întocmi dosar penal pentru conducerea unui autoturism cui o alcoolemie mai mare decât limita legală, producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale, dar şi pentru părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organului de poliţie”, a declarat Gabriel Popescu, agent SPR Gorj.

Nu e la prima abatere

Nicolae Chisăroiu nu este la prima abatere. În urmă cu câţiva ani bărbatul a avut permisul suspendat pe o perioadă de trei luni pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. „Nu este prima faptă de acest gen, pe care o comite. În anul 2002 i s-a întocmit dosar penal pentru că s-a sustras recoltării probelor, însă nu s-a început urmărirea penală împotriva lui, iar în 2004 a avut permisul suspendat 3 luni pentru că a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice în satre de ebrietate”, a declarat Gabriel Popescu, agent SPR Gorj. Circul a continuat şi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu-Jiu, când a vrut în nenumărate rânduri să plece, dar a fost oprit de oamenii legii. „Eu vreau să plec. Nu-mi place la spital. Nu sunt bolnav, îmi făcurăţi injecţii degeaba. Nu sunteţi buni de nimic. Sunteţi vai de voi. Nu mă cunoaşteţi. Nu ştiţi cine sunt. Lăsaţi-mă în pace”

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: