Tragedie la Târgu-Cărbuneşti: Rănit preluat de un elicopter SMURD

Un bărbat de 51 de ani a ajuns in stare gravă la spitalul din Târgu Cărbuneşti după ce a suferit un accident de muncă, ce a avut loc la uzina petrolieră “CONPET“ din Bărbăteşti. Din primele verificări se pare că omul care lucra pe post de mecanic a căzut de pe o locomotivă. A fost transportat la Spitalul Bagdasar- Arseni din Bucureşti cu un elicopter SMURD. A fost operat de urgenţă având multiple fracturi.

Tragicul eveniment a avut loc ieri dimineaţă la uzina petrolieră “CONPET“. Cristea Stoian a fost găsit căzut lângă locomotivă. Atunci a fost transportat imediat la Spital. Culmea este că nimeni nu ştie cum bărbatul a ajuns într-o stare atât de gravă. Colegii l-au găsit lângă locomotivă şi l-au transportat imediat la spital. “Nu ştim ce s-a întâmplat. A fost găsit căzut lângă locomotivă. În acel moment locomotiva nu se deplasa, dar nu ne explicăm de ce are atâtea traumatisme, poate i s-a făcut rău, nu ştim“, spune şeful Serviciului de Operare, Ion Ştefănescu. În acest caz s-a deschis o anchetă internă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea nefericitului eveniment. O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă face cercetări în timp ce şi conducerea societăţii face o anchetă.

Pacientul e în stare gravă

Cristea Stoian este în momentul de faţă într-o stare gravă. A suferit multiple traumatisme la coloana vertebrală. “Noi l-am primit în stare de comă, era foarte grav. Are multiple traumatisme. Inelele 5 şi 6 ale coloanei vertebrale sunt rupte şi nu sunt singurele. Este posibil să rămână paralizat. A fost transportat la Bucureşti pentru o operaţie complexă. Din cauza stării foarte grave, victima a fost transportată cu un elicopter SMURD“, a declarat directorul Spitalului Târgu Cărbuneşti, Constantin Târziu. Bărbatul a încercat să explice medicului cât a putut ce s-a întâmplat. “Mi-a spus când şi-a mai revenit că a căzut. Eu cred că are aceste traumatisme deoarece a căzut pe şina de cale ferată exact cu spatele. Astfel nu ştiu cum a putut să ajungă într-o stare atât de gravă. Altă boală nu avea“,  a declarat medicul care a primit pacientul.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: