Șoferi băuți și fără permis

Un bărbat de 42 de ani, din comuna gorjeană Mătăsari, a fost prins marți de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 A Mătăsari, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului", transmite IPJ Gorj.

În noaptea de marți spre miercuri, polițiști din cadrul Poliție Orașului Bumbești Jiu au depistat în trafic un bărbat de 42 ani din municipiul Hunedoara, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Bumbești Jiu, care, în apropierea intersecției DN 66 Bumbești-Jiu cu strada Gării, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat în afara părții carosabile, rezultând doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere  și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice", a precizat Poliția.

Tot la Bumbești Jiu, pe DN 66, a fost prins un șofer de 33 de ani, din Galați, care nu avea permis.

Vizualizări: 4,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: