Șoferi prinși băuți la volan

Doi șoferi au fost prinși băuți, sămbătă, în trafic, de către polițiști. Un bărbat de 48 de ani, din comuna Broşteni, a fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, acesta refuzând recoltarea. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot polițiștii din Motru au identificat în trafic, un bărbat de 52 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 67 Motru, fără a deţine permis de conducere și având o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală, pentru recoltarea de probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului și care nu deține permis de conducere.

Vizualizări: 2,652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: