Şoferiţele au fost sancţionate cu mărţişoare

Şoferiţele oprite ieri în trafic de poliţişti au fost sancţionate nu cu amendă sau avertismente ci cu un mărţişor şi o floare. Oamenii legii au tras pe dreapta toate autoturismele la volanul cărora erau femei. Nu le-au cerut actele maşinilor şi nici permisul de conducere, ci le-au urat o primăvară frumoasă şi le-au oferit câte un simbol al zilei de 1 martie.

Mare le-a fost mirarea doamnelor când au văzut că poliţiştii nu le întreabă de permisul de conducere sau de documentele maşinii şi nici nu le-au atras atenţia pentru greşelile făcute în trafic. De sancţiuni nici nu poate fi vorba, pentru că în loc să încheie procese verbale poliţiştii au oferit flori şi mărţişoare. Şoferiţele au fost plăcut impresionate de oamenii legii care le-au demonstrat cu această ocazie că pot fi şi înţelegători. „Este un gest foarte frumos din parte dumnealor. În felul acesta ne demonstrează că pot fi şi altfel de cum ne-au obişnuit. Este bine că în trafic se întâmplă şi lucruri frumoase”. 

Poliţiştii le-au urat şoferiţelor toate cele bune la început de primăvară şi mai ales să nu aibă parte de evenimente rutiere neplăcute. „Le-a, oferit participantelor la trafic câte un mărţişor şi o floare. Le-am urat o primăvară frumoasă, fără eveniment şi le-am explicat cum pot evita neplăcerile din trafic”, a declarat comisarul de poliţie Sergiu Posea. Poliţiştii vor repeta acest gest şi pe 8 martie.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: