Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șoferul primăriei, prins băut la volan

Veste nu tocmai bună primită de un angajat al Primăriei Novaci în pragul Crăciunului. Instanța a dispus începerea judecății în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Cel mai probabil, bărbatul a fost depistat în trafic în afara programului de lucru.

„În temeiul art. 346 alin. 1 din Codul de Procedură Penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 384/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, judeţul Gorj, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală, privind pe inculpatul Novac Ion, cetățean român, divorțat, studii medii, conducător auto în cadrul Primăriei Novaci, stagiul militar satisfăcut, fără antecedente penale, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Dispune începerea judecății”, a decis judecătorul de cameră preliminară.

Decizia Judecătoriei Novaci poate fi contestată în termen de trei zile.

Vizualizări: 3,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: