SOLUŢIE: Zilele oraşului, organizate de o firmă privată

Autorităţile locale din Turceni spun că evenimentul „Zilele Oraşului” ar putea fi organizate în luna iulie, de Sfântul Ilie. Manifestările trebuiau să aibă loc la finele lunii mai, însă, din lipsă de fonduri la bugetul local, administraţia locală a amânat evenimentul pentru a căuta soluţii.

O firmă din Craiova vrea să organizeze manifestările de zilele oraşului şi să aducă artişti cunoscuţi pentru cetăţenii din Turceni, dar să încaseze banii percepuţi de administraţia locală de la comercianţi. „Încercăm să facem un parteneriat cu o firmă privată, care să se ocupe, să suporte cheltuielile. N-am ajuns încă la un rezultat. Voiam pentru Sfântul Ilie, care este în 20 iulie. Discuţia este în faza de embrion. Suntem în discuţii cu firma respectivă, ca să vedem pretenţiile dumnealor, negociem, ce putem să oferim ca şi gratuitate în zonă, ca să poată să-şi recupereze, pentru că, ca să facă zilele oraşului fac o cheltuială. Atunci va trebui să le cedăm lor să încaseze de la comercianţi, dar în acelaşi timp trebuie să găsim o variantă să intre ceva şi la bugetul local”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul oraşului Turceni. 

În cazul în care autorităţile şi firma din Bănie nu vor reuşi să încheie acest parteneriat, o variantă este ca manifestările să aibă loc în toamnă, dacă vor exista fonduri la bugetul local.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: