Sondaj în Târgu Jiu cu USL la peste 80%

Un sondaj de opinie a fost aruncat pe piaţă cu câteva zile înainte de alegerile locale. Sondajul, realizat în Târgu Jiu pe un eşantion de 774 respondenţi, ar indica o intenţie de vot politic duminica viitoare de 80,7% pentru USL, 4,3% pentru PRM, 3,9% pentru PP-DD, 3,8% pentru PD-L, 2,7% pentru PP-LC, 1,9% PNŢ-CD, 1,4% PNDC şi 1,3% UNPR.

Potrivit aceluiaşi sondaj, Florin Cârciumaru, candidatul USL, ar obţine 82,8%, Marius Berca (PD-L) – 7,2%, Gheorghe Pecingină (PP-DD) – 4,7%, Gheorghe Ciobanu (UNPR) – 4,1%, Constantin Lemnaru (PRM) – 1,2%.

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că nu are cunoştinţă de un asemenea sondaj, dar cifrele au fost confirmate de alţi lideri PSD. Deocamdată nu este clar dacă este vorba de o intoxicare, dar lucrurile vor fi lămurite cel mai probabil duminică la vot.

Sondajul face referire şi la votul târgujienilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj. Astfel, Ion Călinoiu (USL) s-ar bucura de simpatia a 71,3% dintre târgujieni, Mihai Prunariu (PP-DD) – 11,5%, Ion Ruşeţ (PD-L) – 9,4%, Marius Vlaicu (UNPR) – 3,9%, Cătălin Bucălăete (PRM) – 2,1%, altul – 1,8%.

Din sondaj mai rezultă că doar 62,6% dintre târgujieni vor merge la vot.

Mirela MOTREANU

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: