Spaimă printre localnicii din Logreşti: S-a găsit un picior de om?

Liniştea comunei Logreşti a fost spulberată încă de luni de mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, care încearcă să dea de urma unui gorjean dispărut la jumătatea lunii februarie. Oamenii legii au răscolit zona fără să dea prea multe detalii de existenţa lor acolo, iar oamenii îşi ridică acum semne de întrebare şi fac ipoteze. Nici primarul comunei nu ştie ce se întâmplă în ograda lui, doar ce a auzit de la oamenii din sat.

Mai multe echipaje de jandarmi şi poliţişti au fost mobilizate încă de ieri în comuna Logreşti unde încearcă să dea de urma unui bărbat în vârstă de 39 de ani din Târgu-Cărbuneşti, care a dispărut de la domiciliu pe data de 15 februarie. Dispariţia a fost anunţată de fratele lui abia după o săptămână. Poliţiştii şi jandarmii verifică după aproximativ trei luni comuna Târgu-Logreşti pentru că există informaţii că în această zonă ar fi fost văzut ultima dată bărbatul. După două zile de căutări aici nu s-a găsit nimic, însă poliţişti mai au şi alte piste.

„Cică s-ar fi găsit un picior de om“

 „Atâta poliţie nu am văzut aici în sat de când mama m-a făcut. Nu ştim ce caută. Au fost peste 50 de poliţişti şi jandarmi cu câini după ei. Au venit cu 10-15 maşini din alea de ale lor de misiune cum am văzut pe la televizor. S-au uitat peste tot pe aici pe locurile oamenilor şi prin pădure. Eu i-am întrebat ce caută, ce s-a întâmplat dar nu au vrut să-şi spună. Am auzit şi eu pe la oamenii din sat că cică se vorbeşte la cârciumă că ar fi găsit pe aici un picior de om şi l-ar fi luat să-i facă analize ca să vadă al cui e. Se vorbeşte că ar fi dispărut un om şi ei cred că a murit pe aici sau a fost omorât. Dar ei nu spun nimic”. 

Primarul: „Ştiu şi eu ce am auzit pe la radio şanţ“

Nici măcar primarul comunei nu ştie prea multe detalii în acest caz . „Eu m-am trezit cu poliţia în comună luni de dimineaţă. Au fost 70-80 de poliţişti şi jandarmi care au urcat  pe aici pe dealuri prin păduri. I-am întrebat pe poliţiştii de la post şi au zis că nu ştiu nimic că ei nu au nici un obiectiv de urmărit şi nu ştiu de ce au venit cei de la Târgu-Jiu, parcă de la criminalistică. Am fost şi eu să-i întreb ce-i cu ei pe acolo şi mi-au spus că nu-mi pot da detalii că e secret de serviciu şi sunt în misiune. Ce am auzit şi eu pe la „radio şanţ”, cică ar fi dispărut un om şi îi caută capul aici în zona comunei mele, că i-ar fi găsit pe aici căciula, o bluză, un crac de pantalon sau un picior”, a declarat Ion Băluţă, primarul comunei Logreşti 

La data plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, o geacă de culoare albastră, şi era încălţat cu ghete de culoare neagră.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: