Spărgător de baruri, în arest

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari, urmare a cercetărilor efectuate în două cazuri de furt din societăţi comerciale, au identificat ieri principalul suspect în persoana lui Constantin S.R., de 31 ani, din comuna Bâlteni, judeţul Gorj.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 08/09.06.2010, respectiv în noaptea de 25/26.09.2010, suspectul a pătruns prin efracţie în două localuri aparţinând unor societăţi comerciale din Bâlteni, iar de aici a sustras bani şi bunuri, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 17.000 lei.

Suspectul a fost reţinut pe timp de 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 12 noiembrie a.c., să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 65

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: