Specialiştii CJRAE Gorj susţin activităţi pentru dezvoltarea personală

Specialiştii de la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Gorj au desfășurat, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Christian Tell”, activități interesante pentru elevi, în cadrul proiectului educațional „Cartea, specialistul și cunoașterea!”, în luna ianuarie a acestui an.

 

Activităţile au avut drept obiectiv dezvoltarea personală a beneficiarilor prin creșterea stimei de sine, gestionarea timidității și dezvoltarea relațiilor armonioase părinte-copil.

Primul eveniment a avut loc pe data de 20 ianuarie 2023, la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu. Sonia Gorun, profesor consilier școlar, a susținut activitatea „Alo! Consilierul de serviciu? Mă simt stingher!”, prin care elevii clasei a V-a A au învățat cum să facă față timidității, identificând metode eficiente de gestionare a emoțiilor, dar și de  comunicare eficientă a acestora.

De asemenea, pe data de 27 ianuarie 2023, la Biblioteca Județeană „Christian Tell”, a avut loc workshop-ul „Super părinții mei!”, susţinut de Andreea Boian, profesor consilier școlar. În cadrul acestuia, au participat elevii clasei a II-a E, de la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, împreună cu părinții lor. Obiectivul workshop-ului a fost dezvoltarea comunicării eficiente în relația părinte-copil.

Coordonatorii proiectului spun că aceste activităţi vor continua şi în perioada următoare.

Galerie foto




Vizualizări: 903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: