Spectacol cu Steaua la prezentarea echipei de baschet

Meciul de baschet dintre CSM Târgu Jiu  şi Steaua Bucureşti, programat în deschiderea turneului de la Târgu Jiu, s-a încheiat cu scorul de 85-86. Partida a fost un adevărat spectacol baschetbalistic care a urmat spectacolului de prezentare a lotului celor de la CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu şi-a prezentat, vineri seară, lotul cu care va aborda noul sezon competițional. Fanii baschetului au avut mai multe motive de bucurie.

În primul rând, au avut acces în tribune, din nou, la meciurile echipei favorite, au făcut cunoştinţă cu noul lot al CSM şi au avut parte de un spectacol baschetbalistic de excepţie, în confruntarea dintre CSM Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti.

Meciul a fost unul spectaculos şi au fost nevoie de prelungiri pentru ca Steaua să se impună, la limită, în partida cu CSM Târgu Jiu, scor 86-85 pentru gruparea bucureşteană. Pe sferturi scorul dintre CSM şi Steaua a fost 20-31, 24-16, 20-16, 12-13. La finalul timpului regulamentar, tabela indica 76-76 iar în over-time, steliştii s-au impus cu 10-9 şi au câştigat meciul.

Impresia lăsată însă de formaţia gorjeană a fost una extrem de plăcută şi pe placul publicului prezent la sală. Este clar că oficialii secției de baschet au încercat să formeze o nouă echipă, mai competitivă ca în sezonul precedent şi că CSM Târgu Jiu vrea mai mult de la noua ediţie de campionat.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: