Meci fără antrenorii principali pe bancă şi cu 11 infectaţi

Etapa a 15-a a Ligii 2, ultima programată să se dispute în acest an, a opus, la Târgu Jiu, ultima și prima clasată, Pandurii, respectiv FCU Craiova. Ambele echipe au evoluat fără antrenori principali pe bancă, dar și cu absențe din cauza infectărilor cu COVID-19.

Deși diferența dintre cele două combatante din meciul de la Târgu Jiu era de 20 puncte, pe teren situația n-a fost conformă cu statistica, cel puțin în repriza secundă, când Pandurii a marcat de două ori şi a ratat cât pentru patru meciuri. A contat probabil și faptul că niciuna dintre echipe n-a avut pe bancă antrenorul principal.

În timp ce, la Pandurii, Călin Cojocaru era suspendat, după ce a fost trimis în tribună la meciul din urmă cu două etape, Dan Vasilică a fost depistat pozitiv la testul COVID-19 efectuat săptămâna trecută. În aceste condiţii, secunzii Cristian Popescu, respectiv Valentin David au dat indicații de la marginea terenului.

La nivelul loturilor, ambele s-au confruntat cu cazuri de COVID-19. Dacă la echipa gorjeană au fost depistați pozitiv, la testele efectuate miercuri și joi, Cătălin Vaida, Sebastian Velcotă, Andrei Gal, Ludovic Erhard și Marian Habet, oaspeții i-au avut, în continuare, în izolare pe Bradley Diallo şi Jeremy Huyghebaert şi patru membri din staff. De la echipa doljeană au mai lipsit Diakite și Baeten, eliminați sâmbăta trecută, în meciul cu ASU Politehnica Timișoara, pierdut cu 3-1 în 16-imile Cupei României, în timp ce Negru a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Chiar și în aceste condiții, liderul din Liga 2 a dominat prima repriză,iar Pandurii, cu cinci absenţi în lot a ţinut piept aproape întregul meci celei mai bune echipe din campionat. Jocul s-a încheiat cu scorul de 2-3, succes prin care FC U Craiova și-a asigurat prima poziție a clasamentului, pe care o va ocupa pe toată durata pauzei de iarnă. De partea cealaltă, Pandurii a rămas cu 7 puncte și va îngheța pe ultimul loc al clasamentului, loc în care a stat în 14 dintre cele 15 etape de până acum. Craiova a acumulat, în schimb, 30 de puncte, şi rămâne singura echipă neînvinsă din Liga 2.

Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: