Flavius Stoican şi-a dus echipa pe podium la final de an

Flavius Stoican s-a declarat  un antrenor cum nu se poate mai fericit la acest final de an. Echipa pe care a pregătit-o în această primă parte a campionatului Ligii 2, ACS Viitorul Târgu Jiu, a învins duminică, în deplasare, pe CS Mioveni, şi a urcat pe podiumul ligii secunde.

Antrenorul Flavius Stoican s-a declarat fericit după victoria echipei sale din ultima etapă programată în acest an. Tehnicianul a avut laude multe pentru jucători și a dat declarații îndrăznețe cu privire la promovare. ACS Viitorul Târgu Jiu a trecut de CS Mioveni în etapa a 15-a și a urcat pe locul 3 în Liga 2, după FCU Craiova şi Rapid.

Echipa lui Flavius Stoican s-a impus, duminică, cu scorul de 2-1, în deplasare, în meciul cu CS Mioveni, formaţie care a acuzat mai multe infectări cu coronavirus în rândul jucătorilor în ultima săptămână. Echipa lui Flavius Stoican a fost condusă din primele minute, după reușita lui Bogdan Rusu, din debutul meciului, în minutul 3, dar a revenit de la 0-1. ACS Viitorul a  marcat apoi de două ori, prin Andrei Dragu, în minutul 34, și Marius Cioiu, minutul 53, ambii jucători fiind luaţi de la Centrul de copii şi juniori al clubului Pandurii.

Grație succesului din deplasarea de la Mioveni, ACS Viitorul a ajuns la șase meciuri fără eșec, timp în care a înregistrat cinci victorii și un rezultat de egalitate. Antrenorul Flavius Stoican s-a declarat la final de meci fericit pentru evoluţia echipei sale şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: